Konferensplats

Park Alandia Hotell

Välkommen till Park Alandia Hotell. Ett hemtrevligt familjeägt hotell vid den lummiga esplanaden i centrala Mariehamn. Nära till stadens affärer, caféer, restauranger och nöjen och bara 15 minuters promenad till färjeterminalerna i Västerhamn.

Hotellet genomgår omfattande renoveringar och från juni 2018 kommer alla 92 hotellrum, restaurang, reception, lobby och konferensavdelning att vara klara. Under våren håller den färdigrenoverade halvan öppet med 44 rum och en populär musikbar.

Från juni 2018 erbjuder Park Alandia Hotell konferensutrymmen för 120 personer i den kombinerade fest- och konferensvåningen med utsikt mot lindallén. Det är även möjligt att dela upp våningen i tre mindre delar. Den största lokalen rymmer då 60 personer medan de två mindre rymmer 25 personer vardera.

Utanför konferenslokalerna finns en ljus och rymlig lounge där för- och eftermiddagskaffet serveras. Följ trappan ner till den gemytliga restaurangen.

Park Alandia Hotells centrala läge gör att det är nära till Mariehamns utbud av sevärdheter och aktiviteter. Vi hjälper gärna till att boka allt från teambuilding-aktiviteter, fysiska aktiviteter, utmaningar i escape rooms till vinprovning, matlagningsaktivitet med Michael Björklund i Smakbyn eller något annat passande som gruppen önskar göra.

Vi ser fram emot att ta hand om er vid ert nästa möte. Varmt välkomna till Park Alandia Hotell!

Boende

Park Alandia Hotell består av 89 nyrenoverade rum samt 3 nybyggda sviter. Rummen är fördelade i två flyglar inne på gården, så du kan njuta av lugnet och stillheten fastän du är mitt i centrum. Sviterna är belägna på främre sidan av hotellet med en fin utsikt över den gröna lindallén.

Antal konferensrum: 3

KONFERENSRUM ANTAL SITTPLATSER  
    TEATER  SKOLSITTNING
KONF 1 35,2 36 24
KONF 2 72,3 77 56
KONF 3 30,2 30 24
KONF 4 – grupprum 10,3    

 

Antal sittplatser är riktgivande (beräknat från ritning). Definitiva antal vet vi i slutet på maj.

Restaurang och bar

Vår restaurang rymmer ca 70 sittplatser och baren ytterligare 70 platser. I konferensvåningen har vi också möjlighet att servera middag för större sällskap upp till ca 100 personer.

Varje vecka onsdag−lördag underhåller trubadurer och band i vår populära bar. Inträdet är fritt.

Utställningsyta

Hela konferensytan är 138 m² och loungen utanför 49 m².

Ytterligare information

Avstånd från Mariehamns flygplats 4,8 km

Avstånd från färjhamnen i Mariehamn (Västerhamn) 1,4 km


Sänd en fråga till Sanna

Sanna
  • Hej Sanna.

  • personer
  • Ni kan även ange telefonnummer i anteckningarna om ni vill att vi ringer.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.