Venue

Silverskär

Silverskär är en unik plats för möten på Åland. Varje grupp som besöker Silverskär har hela ön exklusivt för sig själv vilket gör det till en ypperlig plats för såväl dagskonferenser som ledningsgrupps- och styrelsemöten. Här finns plats för 100 personer i konferensutrymmen och för 48 övernattande. På Silverskär arbetar man effektivt och i total avskildhet men med tillgång till fiberuppkoppling samt all teknisk utrustning som kan behövas.

Boende:

På Silverskär bor gästerna i fem olika hus med totalt 48 bäddar. Både husen och rummen har sin personliga stil och karaktär.

I Mellangårds finns 3 sovrum för 6 personer, i Norrgårds finns 6 mindre enkelrum, Södergårds har 4 sovrum och en bastukammare med plats för 6-8 personer. Västergårds med lillstuga har 5 rum och Ladugården 8 nya, fräscha enkelrum/dubbelrum med eget badrum.

Alla hus, som ligger på bekvämt gångavstånd mellan varandra, har trevliga gemensamma lounger och alla bekvämligheter. Silverskär har fyra stjärnor enligt Visitas standard.

Antal konferensrum: 2

KONFERENSRUM M2 ANTAL SITTPLATSER
    TEATER SKOLSITTNING KONFERENS
Ladugården 240 100 100 60
Norrgårds 120 40 40 25
Mindre rum och foajéer för grupparbete 4 st 6-12 p        

Restaurang:

På Silverskär tillagas allt från genuin husmanskost till högklassiga á la carterätter. All mat lagas av lokala råvaror. Restaurangen i Norrgårds rymmer 42 gäster och Ladugårds 100 gäster.

Utställningsyta:

20 – 240 m2, samt en omväxlande utomhusmiljö med vackra klippor, spännande skog, bryggor och båthus.

Ytterligare information:

Efter arbetet eller under en välbehövlig paus väntar mängder av aktiviteter runt hörnet. Fiskeutflykter, lerduveskytte och kajakturer är bara några exempel på hur du kan sätta guldkant på möten och konferenser. Med personlig service och hög diskretion har Silverskär under 25 år skapat en plats dit många gäster väljer att återkomma, år efter år. Som kuriosa är vattnen utanför Silverskär en lagringsplats för Veuve Clicquot Champagne. 300 flaskor champagne och 50 magnum flaskor ligger på 43 meters djup – ett mångårigt forskningsprojekt mellan vinhuset, universitetet i Reims och Silverskär.

Avstånd från Flygfältet 30 km
Avstånd från Mariehamn (Västra hamnen) 35 km

 


Sänd en fråga till Sanna

Sanna
  • Hej Sanna.

  • personer
  • Ni kan även ange telefonnummer i anteckningarna om ni vill att vi ringer.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.