Du kan välja bland olika boendealternativ på olika ställen på Åland: i stan, på landsbygden eller i skärgården. Allt från lyxigt hotell till en enkel ”övernattningsstuga”. Du bor alltid nära till havet, alltid nära naturen – även mitt i Mariehamn. Bo några nätter innan du vandrar vidare eller stanna en längre tid på vid och samma anläggning.

Välj mellan att bo på hotell, hemtrevligt bed & breakfast, på en naturnära campingplats, i en enkel övernattningsstuga eller i en egen stuga vid stranden. För dig som besöker Åland med egen båt finns dessutom ett tjugotal gäst- och servicehamnar.

Boka i god tid

Inför högsäsongen i juli blir det snabbt fullbokat och de mest omtyckta rummen och stugorna bokas alltid först. Så tänk på att boka i god tid om du fritt vill kunna välja ut just ditt drömboende.

Ditt boende på Åland bokar du enklast via researrangörerna eller direkt hos aktörerna själva.

 

Categories

Tags


Relaterade artiklar

Åland är fullt av unika övernattningsmöjligheter

Det finns många unika boenden på Åland. Du kan till bo till exempel i en gammal skola, på en före detta sjöbevakningsstation eller varför inte på ett hästcenter!

Läs mer

Bo miljövänligt nära naturen

Naturen är din granne var du än väljer att bo på Åland. Du som letar ett miljövänligt boendealternativ har flera alternativ att välja bland.

Läs mer

Njut av stugliv tillsammans eller avskilt

Runt åtta till nio av tio åländska stugor ligger vid vatten och har tillgång till egen båt och bastu. Det betyder bad, båtturer och sol över horisonten. Bara att öppna dörren och stiga ut i en skog, på en äng eller en granitröd klippa.

Läs mer

Bo på en ö

För den som vill lämna stressen bakom sig och få tid att bara umgås och ha roligt med nära och kära i ostörd och naturskön miljö.

Läs mer

Campa bekvämt i naturen

Campingplatserna ligger spridda över hela Åland. Du hittar dem i staden, på landsbygden och ute i skärgården. Gemensamt för dem alla är att de ligger vd vattnet med egen badstrand och bastu.

Läs mer