Med anledning av rådande situation kring spridningen av coronaviruset (COVID-19) publicerar Visit Åland nedanstående information.

 

Visit Åland följer noga de instruktioner och rekommendationer vi får från ansvariga myndigheter, i det här fallet främst THL Åland/Finland (Institutet för hälsa och välfärd), där du också hittar den senaste informationen. 

 

Du som redan är besökare på Åland kan hitta aktuell information på Ålands hälso- & sjukvårds hemsida, www.ahs.ax. Frågor om coronaviruset, symptom och vård besvaras av ÅHS på coronalinjen, tel. 018 535 313. Ålands landskapsregerings informationstelefon för frågor om åtgärder med anledning av undantagstillståndet nås på 018 25 572 eller 018 25 573 kl. 8.00–20.00.

 

Har du bokat din resa via Visit Ålands onlinebokning och behöver av- eller omboka din resa? Vänligen kontakta oss på [email protected].

 

Viktiga länkar

 

För att bromsa spridningen av coronaepidemin trädde undantagsförhållanden i kraft i hela Finland inklusive Åland den 16 mars. Av naturliga skäl avråder vi folk att resa i detta exceptionella läge men så småningom hoppas vi kunna hälsa er välkomna till Åland igen!

Vi väljer att fortsätta kommunicera via Instagram och Facebook för att under denna tid bidra med inspiration och positiva tankar. De underbara solnedgångarna och de magiska åländska övärlden finns fortfarande kvar för dig.

Låt oss ta oss igenom vardagen tillsammans på bästa sätt, låt oss fortsätta drömma och det viktigaste av allt, ta hand om varandra!