Ridläger på Åland

Du kan vara med på enstaka ridlektioner eller på ett helt ridläger. Eller vad sägs om att hyra islandshäst för en långritt i skogen?

Stall Rosenqvist

I Eckerö, Storby ligger stall Rosenqvist, en ridskola som året runt erbjuder ridlektioner och långritter. Runtomkring stallet finns naturskön terräng som passar fint för skogsturer. En populär tur är den tretimmars långritt som stallet erbjuder. Läs mera om Stall Rosenqvist.

Granlunda gård – Bed & Box

I Jomala ligger Granlunda Gård. Ett gårdshotell där du kan ta med din häst, hyr ett rum till dig och en box till din bästa vän. Du kan även boka ridlektioner om du önskar utveckla din häst och din egen ridning inom dressyr. Här kan du bo, rida och njuta av den lugna omgivningen hela året runt. Läs mer om Granlunda gård  

Islandshästar från Talli Perla i Jurmo

Varje sommar kommer Talli Perlas islandshästar på besök till Jurmo i nordöstligaste skärgården. Jurmo turism erbjuder paket med ridläger och boende på vandrarhem.

 

 


Relaterade artiklar

Upplev hösten på Åland

Upplev den färgsprakande och mysiga hösten på Åland!

Läs mer

Tolv åländska nyheter

Åland är en ö som utvecklas hela tiden, och många nya aktiviteter väntar på dig här. I denna artikel har vi samlat tolv av nyheterna. Vilken blir du mest sugen på att uppleva?

Läs mer

Green Key och Blue Flag

Läs mer

Åländska musikfestivaler du inte vill missa 2019

Musiken hör den åländska sommaren till. Besök en av alla de festivaler som ordnas på Åland!

Läs mer

Bo miljövänligt nära naturen

Naturen är din granne var du än väljer att bo på Åland. Du som letar ett miljövänligt boendealternativ har flera alternativ att välja bland.

Läs mer

Ät gott och hållbart

På Åland kan du äta gott och att ta del av spännande smakupplevelser. Här finns välsmakande, närproducerad och genuin mat och många restauranger och kaféer jobbar hårt med frågor som rör hållbarhet.

Läs mer

Tio hållbara aktiviteter

På Åland finns massor av aktiviteter som är snälla mot klimatet, många är dessutom gratis. Perfekt för dig som vill fira en hållbar semester.

Läs mer

Ta dig runt på Åland så miljövänligt som möjligt

Ta dig runt på Åland så miljövänligt som möjligt och bidra till ålänningarnas mål att minska öns koldioxidutsläpp med 60 procent till 2030.

Läs mer