Hurdan utsikt vill du helst se genom fönstret på din arbetsplats? Är det en havsutsikt som naturens krafter, väder och vindar formar om varje dag till ett nytt konstverk? Där blicken får vila på horisonten och vitorna på fjärden, där du kan se måsar och andra havsfåglar leka i vinden och vågorna skölja mot röda granitklippor? 

 

Skärgårdens lugn och unika natur, närheten till havet, stillheten och tystnaden ger plats åt kreativitet och återhämtning. Kan du inte lämna arbetet, ta det med dig och jobba på distans på Åland – några dagar, en vecka eller varför inte två – och känn av de positiva effekterna som den lugnande omgivningen ger.

 

På Åland kan du sänka axlarna och varva ner. Efter en arbetsdag är du färdigt där du helst vill vara: nära naturen och lugnet. Gå på promenad längs stranden, vandra på en naturstig, yoga på en strandklippa, eller bara sätt dig ner med en filt och varm kopp te och njut av tillvaron.

 

Välj boende i skärgården med internetuppkoppling och jobba på distans utan onödiga distraktioner, stadens hektiska puls eller annat som höjer stressnivån.

Här kan du kolla aktuella boenden på Åland som lämpar sig för distansarbete. Vilket av dem skulle du välja?

 

Skulle du vilja njuta av det lugna skärgårdslivet året om och flytta permanent till Åland? Då kan du hämta tips, råd och inspiration här.


Relaterade artiklar

Sätt guldkant på tillvaron

Åker du gärna på semester i vuxet sällskap och unnar dig upplevelser av hög kvalitet? Upplev en lyxhelg på Åland med upplevelser och boende med unik karaktär.

Läs mer

KOM NÄRA MATENS URSPRUNG HOS ÅLÄNDSKA SMÅPRODUCENTER

Läs mer

9+1 badvänliga sandstränder

Läs mer

Ädla drycker skapade och hittade på Åland

Läs mer

Mysiga Caféer

Läs mer

Populära restauranger på Åland

Läs mer

Upptäck genuina Åland

Om du ser fram emot unika och småskaliga upplevelser i en äkta lantidyll har du kommit till rätt ställe. Åk runt Åland med cykel eller bil och tveka inte att stanna till när du ser en lockande skylt vid vägen – den kan leda dig till en härlig gårdscafé eller ett litet bageri, hantverksbod, konstutställning eller liten gårdsloppis.

Läs mer

Ö-LUFFA I ÅLANDS SKÄRGÅRD

Läs mer