Visit Åland

Ms. Gunilla Karlsson
Cruise Manager
Alandia Trade Center
Nygatan 6
AX-22100 Mariehamn, Åland, Finland

[email protected]
Mobile: +358 18 24 255
www.visitaland.com/cruise 

 

Port of Mariehamn

Ms. Helena Jansson
Harbour Master
Hamnkontoret, Hamnplan
AX-22100 Mariehamn, Åland, Finland
 

[email protected]
Ph. +358 18 531470
Mobile: +358 400 781 181
www.visitaland.com/en
www.mariehamnshamn.ax

 

Tour Operators

Axtours.ax
Ms. Katarina Mörn
Storagatan 14
AX-22100 Mariehamn, Åland, Finland

[email protected]
Ph. +358 18 121 85
Mobile: +358 457 3134 944
www.axtours.ax


Relaterade artiklar

Grottstigen – bergsformationer och martallar

Getabergen når knappt hundra meter över havet och hör till de högsta på Åland. Här möts man av ett mäktigt landskap med långa och böljande berg. I området finns hisnande bergsbranter och spännande bergsformationer och grottor, och utsikten är storslagen.

Läs mer

Upplev discgolfparadiset Åland

Åland satsar stort på discgolf, kallat även frisbeegolf, vilket innebär att öriket blir en av världens största discgolfanläggningar och får den högsta bantätheten i Finland, och i hela världen! 

Läs mer

Eckerö Golf firar 25-årsjubileum

I år är det 25 år sedan Eckerö Golf öppnade på västra Åland. Inför jubileet har man färdigställt ett nytt övningsområde för närspelsträning, och man fortsätter rikta sig till golfare på alla nivåer.

Läs mer

Nya Slottsbanan spås bli en av Europas bästa

Ålands Golfklubb har byggt om sin parkliknande 18-hålsbana Slottsbanan. Läs mer om den totalrenoverade, havsnära banan som väntas bli en av Europas toppbanor.

Läs mer

Jyddö – sjöfåglar och fjärilar

Landskapet är omväxlande med delvis kuperad terräng och på högre bergknallar får man fin utsikt över både kultur- och skärgårdslandskap. Fågellivet är rikt och chansen att få se en havsörn cirkla över ön är stor. Längs stigen finns ett utsiktstorn och flera rastbord.

Läs mer

Hastersboda – havsstränder och trolsk barrskog

Skärgårdsborna har genom alla tider levt av och i samklang med naturen. Längs stigen finns flera informationsskyltar med fokus på livet i bygden förr i tiden. Stigen går delvis på klippor och längs steniga stränder, delvis genom orörd barrskog. Fågellivet är rikt, och längs stigen finns ett fågeltorn med vidsträckt utsikt.

Läs mer

Lappo – skärgårdsnatur och midsommarstång

Den varierande vandringsstigen visar upp skärgårdsnaturens vackra mångfald och närheten till havet är påtaglig. Stigen passerar Lappo Discgolfpark, intill finns ett rastbord med en vidunderlig utsikt över havet, samt öns midsommarstång. Missa inte heller Skärgårdsmuseet i pittoreska Lappo hamn. 

Läs mer

Godbyrundan – vidsträckt utsikt och utländska träd

Omgivningarna kring tätorten Godby bjuder på fornminnen, mäktig utsikt och en rad sällsynta trädarter i en skogspark. Höggravfältet Björkens och Kungshögarna som stigen passerar är från yngre järnåldern (400–1000 e.Kr).

Läs mer