Åland Convention Bureau (ÅCB) är en icke-vinstdrivande organisation vilket innebär att dess tjänster är kostnadsfria. En Convention Bureau arbetar strategiskt med destinationsutveckling av en specifik ort genom möten och bidrar  till att stärka dess varumärke och tillväxt långsiktigt.

En stor del av ÅCB:s arbete handlar om att stötta personer på destinationen i att vilja och våga samt att kunna ansöka om och bjuda till nationella och internationella möten.

ÅCB hjälper bl. a. kommuner, högskolor och myndigheter att genom möten sätta fokus på deras verksamhet och destinationen de verkar på. Varumärkesarbetet för destination spelar en viktig roll i ÅCB:s verksamhet med syftet att tydliggöra värden och få flera att sälja in den som mötesplats.Välj anläggningar

Inga platser hittades med valda kriterier

Alandica Kultur och Kongress

Alandica Kultur och Kongress är en modern och högklassig mötesplats för alla typer av arrangemang. Ett spännande hus för givande möten, med magnifik utsikt över Mariehamns östra hamn.

Läs mera

Eckerö Linjen

Läs mera

HavsVidden

På Ålands nordliga udde, bland karga klippor, knotiga tallar och med det mäktiga Norrhavet som närmaste granne ligger HavsVidden. På HavsVidden Hotel kombineras exklusivt boende med konferenser i absolut arbetsro, långt från vardagens oväsen.

Läs mera

Hotell Arkipelag

Hotell Arkipelag är ett fyrstjärnigt hotell i hjärtat av Mariehamn. I direkt anslutning till hotellet ligger Alandica Kultur och Kongress med kapacitet för upp till 600 konferensgäster.

Läs mera

Käringsund Resort & Conference

Käringsund är en fantastisk plats vid havet i Eckerö på Ålands västra spets. Här ligger Käringsund Resort & Conference – Ålands största anläggning med kapacitet att ta emot upp till 400 personer boende i stugor.

Läs mera

Mariehamns stad

Mariehamn – en perfekt mötesplats mellan öst och väst. Mariehamn är det självstyrda Ålands enda stad och erbjuder all service man kan önska sig av en ”huvudstad” i miniatyr.

Läs mera

Silverskär

Silverskär är en unik plats för möten på Åland. Varje grupp som besöker Silverskär har hela ön exklusivt för sig själv vilket gör det till en ypperlig plats för såväl dagskonferenser som ledningsgrupps- och styrelsemöten.

Läs mera

Viking Line

Läs mera


Sänd en fråga till Sanna

Sanna
  • Hej Sanna.

  • personer
  • Ni kan även ange telefonnummer i anteckningarna om ni vill att vi ringer.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Inspiration för din konferensresa

Vraket dolde värdefull last

Vraket dolde värdefull last

Sommaren 2010 hittade dykare från Åland och Sverige 145 unika champagneflaskor och fem ölflaskor i ett skeppsvrak på femtio meters djup.

Läs mera

Äldsta champagnen hittad i havet

Äldsta champagnen hittad i havet

Sommaren 2010 upptäcktes ett skeppsvrak i Föglö i den åländska ytterskärgården. Vraket innehöll 145 flaskor champagne och fem flaskor öl från 1840-talet.

Läs mera

Shoppa loss på Åland

Shoppa loss på Åland

På Åland hittar du det mesta du behöver, Shoppingen är charmigare, enklare och snabbare när allt är litet och nära.

Läs mera

En stad byggd kring sjöfart

En stad byggd kring sjöfart

Sjöfarten har präglat Åland och det åländska folket. Ålänningarna bedrev troligen handel redan på vikingatiden visar nya forskningsrön.

Läs mera

Spännande berättelser och saker i Ålands sjöfartsmuseum

Spännande berättelser och saker i Ålands sjöfartsmuseum

Ålands sjöfartsmuseum i Västerhamn är ett annorlunda museum som erbjuder något för alla besökare.

Läs mera

Bomarsund var stort på ryska tiden

Bomarsund var stort på ryska tiden

Den största militära anläggning som någonsin uppförts på Åland var Bomarsunds fästning.

Läs mera

Världens äldsta öl är återskapat

Världens äldsta öl är återskapat

Fem flaskor öl bärgades från ett skeppsvrak utanför Föglö som legat på 50 meters djup i 170 år.

Läs mera